Hallo lezers....

Langs deze weg wil ik me even voorstellen....

Reden daarvan is dat ik van André een stukje toegang heb gekregen op zijn site en ik dus ook iets kan schrijven als zijnde een soort van blog.

Ik ben René Berends , geboren in 1972 en de oudere broer van André , en ik ben niet de enige...we hebben ook nog een zus , Miranda ,  en ik ben de oudste van het stel.

Buiten het feit dat we de zelfde ouders hebben (duh...) delen we samen niet zo heel erg veel...

André en ik hebben samen de radiohobby die we gemeen hebben , terwijl André en Miranda fotografie als gezamenlijke passie delen.

Met fotografie heb ik zelf niet zo heel veel , hoewel ik wel eens foto's maak zijn die vaak van een heel ander kaliber dan de plaatjes van André en Miranda : ik bewerk ze niet dus dat wat ik laat zien komt zo koud uit mijn simpele camera.

Waar ik wel meer mee heb : mijn mechelse herder , het automerk subaru en dat ik ook nog eens motor rijd.

Zaken die ik bij André en Miranda ( zij wel hondenliefhebber :) )  niet terug zie , maar die verschillen maken het juist zo divers.

In de loop der jaren , en vooral na het plotse verlies van onze moeder eind 2001 , maakt dat we elkaar anders zijn gaan zien en bewonderen : het heeft ons gevormd tot wat we nu zijn.

En ergens weet ik dat mams zaliger en onze ouwe heer trots zouden zijn op datgene wat we bereikt hebben , al laat pa ( 76 inmiddels )  dat niet echt merken , maar in z´n hart....ongetwijfeld zal dat niet anders zijn.

Los van dat alles ben ik er niet zo van om prominent op de voorgrond te treden , maar wie weet zal ik in de toekomst nog wel eens iets schrijven.

Mvgr René

 

 

Jouw reactie

Als antwoord op Some User