Login Form

Nieuw schooljaar...

Mijn laatste blog was van einde vorig schooljaar. Ik wist dat er 2 dames niet meer mee gingen naar school.
Vorige week hebben mijn collega's en ik de schoolroutes gekregen en onze busjes.
Het busje is voor verbetering vatbaar (zitting van de bestuurder zit scheef, is linkszijdig doorgezakt). De route is een heel stuk langer geworden: Emmen -> Erica -> Coevorden -> Hardenberg.  Morgen ga ik kennis maken met de kinderen, die hebben nog vakantie tot de 26. (VSO, voortgezet dus) Ben zeer benieuwd.

Ook heb ik vandaag met mede brigadiers uit o.a. Nijeveen, Zwolle, Delft, Vinkeveen, Zevenaar en Amersfoort bewaking gevaren bij de triatlon in Klazinaveen.
Dag begon nat (nee, ben niet in het water geduveld, maar het regende) maar later brak het zonnetje ook lekker door. Gelukkig niets gebeurd met vervelende gevolgen, alle deelnemers zijn op eigen kracht van de start naar het einde van het zwemmen gekomen.
Met 14 man/vrouw ging het als vanzelf... Gelukkig stonden alle neuzen de zelfde kant op, en dat zonder met elkaar geoefend te hebben.. helemaal geweldig!
Gebruikte materiaal: 2 vletten (EMN-018 en NVN-018) en 3 rescue-boards.
De organisatie van de triatlon was ook tevreden, en had al aangegeven ons zeker weer te benaderen volgend jaar! Voor 16.30 uur was alles opgeruimd, en konden we huiswaarts of richting restaurant...
Al-met-al een geslaagde dag.