Login Form

Afscheid

Schoolverlaters

Deze week hebben de scholen de laatste week voor de zomervakantie. Op zich niet zo heel erg bijzonder, ware het niet dat ik 2 schoolverlaters in mijn taxi busje heb (euh, had). Om toch een beetje een leuke afsluiting te hebben van het schooljaar en eigenlijk ook om afscheid te 'vieren' van de schoolverlaters hebben we gisteren met toestemming van mijn chef en de ouders een patatje gegeten met ons zevenen. Erg gezellig en de kinderen vonden het ook erg leuk.
Vandaag was dan voor de beide schoolverlaters de dag dat ze voor het laatst naar de school gingen en voor het laatst dat ze in mijn busje mee konden rijden. Het leuke wat je als chauffeur dan mee maken kunt is dat ze voor jouw busje kiezen en niet om met hun ouders mee naar huis te gaan. De ouders waren ook op school om afscheid te nemen.
Wat mijn dag helemaal gemaakt heeft zijn de aardigheidjes die ik als chauffeur heb gekregen:
Van de één kreeg ik een roosje en een doos Belgische bonbons van de andere een koffiemok met bonbons er in en een hele leuke kaart. Dit zijn voor mij de dingen wat ik enorm waardeer; een simpele kaart met de waardering wat ik voor hen gedaan heb! Dames, heel erg bedankt!!!
geweldige kaart!Ook de ouders spraken hun waardering en dank uit, iets wat ik ook wel heel fijn vind. Is een teken dat je het erg goed doet.

 

Nu op naar de vakantie!!!